Gelato ai pomodorini con pesto di basilico

Gelato ai pomodorini con pesto di basilico

4.0 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Pesto di basilico
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 150 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
Gelato ai pomodorini
  • 500 g di pomodori datterino a pezzi surgelati
  • 2 pizzichi di sale
  • 130 g di panna (min. 30% di grassi)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 porzioni

Eiwitten 46.9 g
Calorieën 10079 kJ / 2409 kcal
Vetten 234.6 g
Vezels 11.4 g
Koolhydraten 27.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...