Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta matta
- 75 g di acqua
- 35 g di olio di semi di mais
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di porri a pezzi
- 10 aghi di rosmarino fresco, lavati
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1200 g di patate, pelate e a fette sottili (2-3 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3191.2 kJ / 762.2 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 81.1 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 899.2 mg
Alternatieve recepten
Gnocco fritto
1h 5min
Pandolce genovese
1óra 30p
Sardenaira alla sanremasca
3 Std. 10 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Sgabei
3óra
Panissa
45 min.
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Torta salata con verdure di stagione
1 godz. 25 min
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50 Min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Insalata di panissa con carciofi
55 min.
Cappon magro
4h 30 min