Torta di patate borgotarese

Torta di patate borgotarese

4.4 24 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 porzioni

Ingrediënten

Pasta matta
  • 75 g di acqua
  • 35 g di olio di semi di mais
  • 35 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di porri a pezzi
  • 10 aghi di rosmarino fresco, lavati
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1200 g di patate pelate e a fette sottili (2-3 mm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di panna da cucina

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 899.2 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 3191.2 kJ / 762.2 kcal
Vetten 41.1 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraten 81.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...