Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina di farro
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 100 g di carpaccio di pesce spada affumicato
- 100 g di nocciole sgusciate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2937 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 79.4 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 12.8 g
Alternatieve recepten
Pizza quattro stagioni
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10min
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min
Pizza alle zucchine
1h 45 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55 min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 Std. 30 Min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pizza alle tre farine
1h 55 min
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3h 35min
Pizza alla farina di farro
2ωρ. 10 λεπτ.