Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di zucchero di canna
- 30 g di nocciole sgusciate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di farina di farro
- 1 uovo
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 350 g di confettura di frutti rossi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo (optioneel)
- 1 cucchiaio di mirtilli rossi disidratati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1724 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake integrale noci e cocco
55min
Torta di grano saraceno alle fragole
1 godz.
Torta sandwich al cioccolato
45 Min
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1 godz.
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 godz.
Plumcake ricotta, caffè e cioccolato
1 godz. 30 min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Sbriciolata ai mirtilli
1 godz.
Dolce di carote e mandorle
1 godz.
Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 Std. 10 Min