Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mandorle
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 20 g di acqua
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- formaggio fresco spalmabile q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 332.8 kJ / 79.5 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 6.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Bignè con tre mousse
2h
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min
Frollini salati al rosmarino
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 Std. 30 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30 min