Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio a metà, senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 24 crostini di pane tostati o fette di pane tostate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 350 g di funghi freschi, tipo pleurotus, lavati e tagliati a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di panna fresca liquida
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di funghi
50 min.
Paté di fegatini
30 Min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Crema di funghi
20 Min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20 Min
Marinatura al Marsala
20 Min
Panzanella di mare
45 min
Crema di funghi e noci
15 Min
Paté di funghi
1 godz. 30 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min