Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 Std. 35 Min
Budini aromatici al pomodoro
1sa 10 dk
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1 Std. 35 Min
Crespelle al riso farcite
2h 50min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Crostatine al melograno
50min
Fregolotta al radicchio
1 godz. 50 min
Pappardelle di ceci alle cozze (senza glutine)
2 Std. 20 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
"Scafata" viterbese
1 godz. 50 min
Polpetti all'inferno
40min