Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Crema di funghi e noci
15 min
Salatini vegetariani
50 min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20 min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 Min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Barrette biscottate alla frutta
2h 5 min
Salsa selinuntina
15 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min
Cipolle al gratin
1h