Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Acquacotta
50min
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Terrina ai due colori
1h 20 min
Pesto fresco del riciclo
10 min
Torta salata multistrato
3h 30min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1 godz. 5 min
Pectina
55min
Salmone farcito
1 godz. 5 min
Polenta ai porri
1 godz. 5 min