Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce finto
7h 5min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Quiche svuotafrigo
40min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Frittata autunnale
1u. 15min
Polpettone di tonno
35min