Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine tonno e ceci
30 min
Sformatini ai porri
55min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Polpettone ricotta e tonno
45min
Polpette di mortadella
20min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Saccottini agli spinaci
1h 30min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Sformato di finocchi
1h
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Quiche di patate e cipolle
55min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min