Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Torta salata di pane
45min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Scarpaccia
1h
Sformato di finocchi
1h
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Patè al formaggio di capra
10min
Finocchi ripieni
1h
Involtini di prosciutto
35min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Uova filanti
15 min
Peperoni alla piemontese
55min