Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2088 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà alla ligure
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalá alle olive
25 Min
Ribollita
2h 30 min