Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2088 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppa di baccalà
1h
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla livornese
35min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min