Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di spinaci freschi
- ½ scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di ricotta, scolata dal siero
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 250 g di pasta sfoglia pronta
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Torta salata zucchine e gamberi
45 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Croissant salati agli spinaci
3u.
Torta salata a formaggio Brie
50 Min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1h 20min
Finocchi ripieni
1 Std.
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 Min
Sformato di finocchi
1 Std.
Spiedini di frittata alle erbe
1 Std.