Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
-
160
g di crackers salati integrali a pezzi
of 160 g di fette biscottate integrali a pezzi - 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
- 50 g di salmone affumicato a fette
-
100
g di latte intero
of 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 500 g di robiola
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di aneto secco
Terminare la preparazione
- 100 g di salmone affumicato a fette
- 1 rametto di aneto fresco, lavato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 29.1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 godz.
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Flan al salmone affumicato
45 min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 godz.
Cheesecake al pesto genovese
9 godz.
Blinis alla curcuma con pesce spada
1 godz.
Polpettone allo speck con pere
1 godz.
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4hod. 50min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5hod.
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 godz.