Coda di rospo croccante su purea nera

Coda di rospo croccante su purea nera

4.8 23 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 8 pezzi di coda di rospo (in tranci di circa 150 g cad.)
  • 250 g di pancetta tesa di maiale a fettine sottili
  • 150 g di fagioli secchi neri, sciacquati
  • 300 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 750 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 50 g di burro a pezzi
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate + q.b.per guarnire
    2 pizzichi di timo secco, + q.b. + q.b.per guarnire
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 36.6 g
Calorieën 1456 kJ / 348 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 14.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...