Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 105.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini bonet
2 Std.
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Polenta
1 Std.
Zabaione
15 Min
Pere al vino rosso
3hod. 20min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Budino cioccolato e amaretti
2sa 55 dk
Semolino dolce
1 Std.
Polenta al formaggio
1 Std.
Bonèt
2 Std.