Apparaten en accessoires
Minestra di castagne
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
4 porzioni
Ingrediënten
-
800 g di acqua
-
300 g di castagne secche sbucciate ammollate per 8-12 ore
-
2 cucchiaini di sale
-
150 g di latte
-
150 g di panna (min. 30% di grassi)
-
200 g di riso Carnaroli
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
105.3 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
1965.7 kJ /
469.5 kcal
Vetten
13.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
72.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Novembre 2019
30 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Polenta
1 Std.
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Panissa vercellese
35 Min
Crumble ai marron glacé
45 Min
Stroscia di Pietrabruna
50 Min
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Semolino dolce
1 Std.
Risotto al Barolo
30 Min
Polenta al formaggio
1 Std.