Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 105.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15min
Polenta
1h
Frittelle di mele
40min
Crema di Cogne
15min
Torta di pane
1h 20 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Minestra di semolino
30min
Semolino dolce
1h
Pere al vino rosso
3h 20min
Budino di semolino
3h 5min
Budino al semolino e uvetta
1h 30min
Riso e porri
30min