Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 105.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocotte persi pien
1 Std.
Pere al vino rosso
3小时 20 分钟
Polenta
1 Std.
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Zuppa di pane nero
30 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 Min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 Min
Panissa vercellese
35 Min
Pancotto
30 Min