Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 251 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Crema spalmabile di funghi
35min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 Min
Crostini tonno e surimi
2 godz. 10 min
Salsa appetitosa
10min
Salsa peperoni rossi e mele
35min
Salsa alla reggiana
15 Min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35min
Taktouka (Insalata marocchina)
30min
Salsa selinuntina
15 Min
Crema di cipolle e timo
1h