Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 251 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Insalata russa allo yogurt
1h
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Patate con salsa allo yogurt
45 min
Crema all'aglio
50 min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Cipollata
1h
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 min
Salsa appetitosa
10 Min
Vellutata di porri
40 min
Crema di cipolle e timo
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min