Goulash alla birra doppio malto

Goulash alla birra doppio malto

4.3 86 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di cipolle a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • ¼ cucchiaino di pepe macinato
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
  • 500 g di birra doppio malto
  • 70 g di concentrato di pomodoro
  • 100 g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
    100 g di ketchup
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa
    1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 27 g
Calorieën 1181 kJ / 282 kcal
Vetten 13 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...