Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 500 g di birra doppio malto
- 70 g di concentrato di pomodoro
-
100
g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
of 100 g di ketchup -
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
of 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1181 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Gulash tirolese
1h 30 min
Maiale in agrodolce
45 min
Feijoada
6 Std.
Pollo katsu con curry e riso
1 godz. 40 min
Costine di maiale caramellate alla mela
2 godz. 35 min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1h 30 min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 godz. 40 min
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Yaki Soba
55 min
Pollo alla birra bruna
3h
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30 min