Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 500 g di birra doppio malto
- 70 g di concentrato di pomodoro
-
100
g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
of 100 g di ketchup -
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
of 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1181 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Pollo agrodolce con riso
40min
Pollo con salsa al curry
50min
Zuppa di pollo e mandorle
45min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Chili con carne
1h 20min
Gulash tirolese
1h 30min
Pollo Yassa
1h
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Goulash ungherese
1h 45min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1h 30min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min