Pancotto

Pancotto

4.5 34 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro
  • 350 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 dado per brodo vegetale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 13 g
Calorieën 1933 kJ / 462 kcal
Vetten 21 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...