Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 350 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Uova filanti
15min
Stracciatella alla romana
30min
Risotto alla parmigiana
30min
Minestra di semolino
30min
Pasta e fagioli
50min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Pastaragia
25min
Minestra di castagne
1 Std. 40 Min
Vellutata di patate e robiola
45min
Minestra di patate
50min
Riso e porri
30min