Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 foglie di salvia fresche, lavate
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 uova
- 10 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine alla menta
30min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di verza
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Broccoli e salsiccia
30min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Fagiolini in gremolada
30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min