Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 320 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 25 g di olio extravergine di oliva
Bruscitti
- 300 g di lonza di maiale a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di burro a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di vino rosso, tipo Barolo o Barbera
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Polenta taragna
1h 15min
Pizzoccheri
50 Min
Polenta al formaggio
1h
Cassoeula
1 godz. 25 min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min.
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Risotto timo e toma
35 min.
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Risotto alla monzese
35 min.