Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 scalogno a metà
- 50 g di burro
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 320 g di orzo perlato (cottura 10 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 56.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1h
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Minestra di orzo e piselli secchi
1h
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Orzotto al radicchio rosso
40min