Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di porri a rondelle sottili (peso netto)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cimette di broccolo, lavate (peso netto)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di prosciutto cotto a striscioline
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 100 g di panna da cucina
- 100 g di latte
- 1 uovo
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2042 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di zucca e spinaci
1u. 50min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1u. 50min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Torta di asparagi
1h 10 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Crostata salata di spinaci
1h