Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 peperoni, tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
- 500 g di acqua
- 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni alla piemontese
55 Min
Indivia belga gratinata
1h 20min
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Melanzane ripiene light
1 Std.