Peperoni ripieni alla feta
TM5 TM6

Peperoni ripieni alla feta

3.5 (28 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 peperoni, tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
  • 500 g di acqua
  • 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
  • 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
  • 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • olio extravergine di oliva q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1130 kJ / 270 kcal
Eiwitten
11.3 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
20.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten