Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 peperoni, tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
- 500 g di acqua
- 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Cavolfiori gratinati
50 menit
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1j 30 menit
Carote al Marsala
25 min
Zucchine alla menta
30 min
Melanzane trifolate
40 min
Peperoni con capperi
40 min
Asparagi alla parmigiana
50 menit
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Peperoni alla piemontese
55 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min