Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 peperoni, tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
- 500 g di acqua
- 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni alla piemontese
55min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10min
Zucchine alla menta
30min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Melanzane ripiene light
1h
Finocchi ripieni
1h
Carote al Marsala
25min
Carote tiepide alla salvia
35min
Melanzane trifolate
40min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min