Peperoni ripieni alla feta

Peperoni ripieni alla feta

3.5 30 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 peperoni tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
  • 500 g di acqua
  • 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
  • 100 g di ricotta fresca scolata dal siero
    100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 filetto di acciuga sott'olio sgocciolato
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • olio extravergine di oliva q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11.3 g
Calorieën 1130 kJ / 270 kcal
Vetten 20.8 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...