Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di scalogno
- 80 g di peperone rosso a pezzi
- 10 g di zenzero, radice fresca, sbucciato e a fettine sottili
- 100 g di mela rossa, con la buccia, lavata a pezzi
- 40 g di aceto di riso
- 1000 g di petto di pollo a tocchi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di farina tipo 00
- 2 ½ cucchiaini di paprika piccante
- 100 g di acqua
- 100 g di bevanda a base di cocco (latte di cocco)
- 320 g di riso Venere (cottura 18 minuti)
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3441.4 kJ / 822.5 kcal
- Eiwitten
- 59.9 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 632.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alle mandorle
45 Min
Riso cantonese allo zenzero
35min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Pollo con salsa al curry
50min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30min
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40min
Pollo con le mandorle (per 2 persone)
35min
Yakisoba con gamberi
30min
Pulao di gamberi
50min
Pollo alla soia e sesamo
40min
Pollo speziato con salsa yogurt e verdure
40min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40min