Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di quinoa bianca, lavata e ben scolata
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b. pe irrorare
- 100 g di porri a rondelle
- 100 g di carote, pelate e a cubetti (1 cm)
- 100 g di cavolo cappuccio a striscioline
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 750 g di brodo vegetale caldo
- 150 g di fagioli borlotti lessati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 Std.
Minestra di grano saraceno e cicoria
55 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Zuppa di quinoa
35 Min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20 Min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 Min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55 Min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 Min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.