Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 153.7 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetto di orata con peperoni
25min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Trota alla piemontese
1h
Trota estiva
50min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Platessa al pomodoro
30min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Trota salmonata al pesto di olive
35min