Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 153.7 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Trota mimosa
35 min
Trota salmonata al pesto di olive
35 min
Filetti di trota con purea di broccoli
40 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Platessa al pomodoro
30 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min