Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 limoni
- 25 g di cipollotto (solo la parte bianca), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cous-cous
- 1000 g acqua
- 100 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 2 pizzichi di sale marino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 2 filetti di branzino
- 150 g di cimette di broccolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1287 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al sale aromatico
55min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min