Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porri a rondelle
- 50 g di carota, pelata e a rondelle (0.5 cm circa)
- 50 g di gambo di sedano a fettine
- 2 cucchiaini di sale integrale
- 240 g di orzo (cottura 50 minuti)
- 120 g di piselli spezzati
- 1200 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- 40 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 Min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 Min
Minestrone d'orzo
1 Std.
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Minestra di farro e ceci
1h 10 min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Minestra finocchi, orzo e farro
1 Std.
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10 min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 Min