Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada all'arancia
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Pesce spada agrumato
35min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min