Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spada alle erbe con olive
40 min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Trota salmonata al pesto di olive
35 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Platessa al pomodoro
30 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min