Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Pesce spada all'arancia
40 dk
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 dk
Spada alle erbe con olive
40 dk
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetto di salmone con purea di mele
55 Min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 dk
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 dk
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 dk
Salmone con crudo di pomodori
35 dk