Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di cetriolini sott'aceto
- 1 spicchio di aglio a metà
- 500 g di acqua
- 1 cipolla in quarti
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 400 g di filetti di platessa
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Scampi in salsa piccante
30 min
Involtini mare e monti
1u. 10min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Purè di patate e chorizo
50 min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min