Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparazione rombo
- 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
- 16 pomodorini a metà
- 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di nocciole sgusciate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min