Tonno allo zenzero e melagrana

Tonno allo zenzero e melagrana

4.3 30 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di radice fresca di zenzero + q.b.
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 2-3 cm di spessore
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 500 di acqua
  • 350 g di patate pelate e a dadini (1 cm)
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
  • 1 melagrana i chicchi sgranati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 56.1 g
Calorieën 2540 kJ / 607 kcal
Vetten 31 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 25.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...