Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di radice fresca di zenzero + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 2-3 cm di spessore
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 di acqua
- 350 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 56.1 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min