Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di radice fresca di zenzero + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 2-3 cm di spessore
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 di acqua
- 350 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 56.1 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1sa
Pesce spada all'arancia
40 dk
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 dk
Tonno fresco alla salsa di fragole
35 dk
Filetto di salmone con purea di mele
55 Min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 Min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 dk
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 dk
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 dk