Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 170 g di acqua
- 150 g di cous cous precotto integrale
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 Min
Penne integrali con lenticchie
25 min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45min
Farro alle carote con frittata
50min
Riso integrale alla cantonese
1h 20 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30min