Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di asparagi bianchi
- 9 pizzichi di sale
- 8 filetti di branzino, puliti
- 50 g di scalogno a metà
- 40 g di burro a pezzi
- 2 cucchiai di panna da cucina
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Orata al sale
40min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min