Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di carote, pelate e affettate a nastro
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe
- 800 g di filetto di coda di rospo a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di zucchine affettate a nastro
- 15 g di capperi sott'aceto ben scolati
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1841 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al sale aromatico
55 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1sa
Orata al sale
40 dk
Seppie con i piselli
40 dk
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 dk
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 dk
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 dk
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 dk
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min