Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di carote, pelate e affettate a nastro
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe
- 800 g di filetto di coda di rospo a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di zucchine affettate a nastro
- 15 g di capperi sott'aceto ben scolati
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1841 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie con i piselli
40min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min