Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di carote, pelate e affettate a nastro
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe
- 800 g di filetto di coda di rospo a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di zucchine affettate a nastro
- 15 g di capperi sott'aceto ben scolati
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1841 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1hod.
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1hod.
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Salmone al cartoccio
35 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min