Catalogna con olive e capperi

Catalogna con olive e capperi

4.3 46 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 700 g di catalogna le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di aceto di vino bianco
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 1 spicchio di aglio intero
  • 80 g di olive verdi denocciolate tipo rosatelle
  • 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sgocciolati
  • 30 g di pinoli sgusciati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5.8 g
Calorieën 900 kJ / 215 kcal
Vetten 19.9 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 3.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...