Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 120 g di lenticchie (cottura 25 minuti)
- 100 g di chicchi di quinoa precedentemente lavata e sciacquata
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di zucchine a tocchetti
- 1 ½ - 2 cucchiaino di sale
- 80 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 70 g di mais dolce in scatola, scolato
- 70 g di olive verdi denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1292.7 kJ / 308.8 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 272 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 min
Insalata di quinoa e lenticchie
35 min
Insalata di miglio e tonno
55 min
Insalata di quinoa e tofu
55 min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45 min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 min
Miglio con ceci e verdure al curry
1 godz.
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1 godz. 35 min
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 min