Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di funghi champignon a fettine
- 60 g di porro a rondelle
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di tofu a tocchetti (2-3 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Straccetti di seitan ai funghi
30 min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Chili di tofu (vegan)
1h
Chili di seitan (vegan)
30 min