Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla in quarti
- 70 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (1 cm)
- 150 g di patate, pelate e a cubetti (1cm)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 120 g di grano saraceno, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di ceci bianchi lessi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 21.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di ceci (vegan)
1 Std.
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 Min
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Mesciua spezzina
1 Std.
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Zuppa di legumi vegetariana
40min
Zuppetta di ceci
45 Min