Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al basilico
- 20 g di gherigli di noci
- 30 g di mandorle pelate
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
Gazpacho
- 500 g di pomodori maturi, senza pelle e senza semi, a pezzi
- 200 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi
- 150 g di cetrioli, sbucciati, senza semi e a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 - 10 gocce di Tabasco, a piacere
- ½ spicchio di aglio
- 100 g di cipollotti, la parte bianca a rondelle
Terminare la preparazione
- 5 - 6 pomodorini gialli, a spicchi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 - 15 foglie di basilico fresco, a piacere
- 5 - 6 pomodori verdi, a spicchi
- 5 - 6 pomodorini rossi, a spicchi
- crostini di pane tostati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121.7 kJ / 507.1 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 621 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese pancake
30min
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1小时
Cracker ai semi senza glutine
1小时
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Hummus
10min
Crema ai pomodori arrostiti
1 Std. 30 Min
Gazpacho
15 Min
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45 Min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2 Std.
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 Min