Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al basilico
- 20 g di gherigli di noci
- 30 g di mandorle pelate
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
Gazpacho
- 500 g di pomodori maturi, senza pelle e senza semi, a pezzi
- 200 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi
- 150 g di cetrioli, sbucciati, senza semi e a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 - 10 gocce di Tabasco, a piacere
- ½ spicchio di aglio
- 100 g di cipollotti, la parte bianca a rondelle
Terminare la preparazione
- 5 - 6 pomodorini gialli, a spicchi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 - 15 foglie di basilico fresco, a piacere
- 5 - 6 pomodori verdi, a spicchi
- 5 - 6 pomodorini rossi, a spicchi
- crostini di pane tostati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121.7 kJ / 507.1 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 621 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30 min.
Crema di verdure invernale
50min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Salmone con pesto di cedro
30min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30min
Curry di ceci (vegan)
1h
Crepes rosa con hummus di ceci
35min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min