Medaglioni vegetariani

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 900 g di acqua
  • 100 g di grano saraceno
  • 30 g di fiocchi di avena
  • 50 g di semi misti (es. zucca, girasole, lino, ecc)
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di zucchina a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 foglie di basilico fresche lavate
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata (optioneel)
  • 50 g di pangrattato
  • 20 g di olio di semi di girasole (optioneel) + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Natrium 1369 mg
Eiwitten 54 g
Calorieën 6819.9 kJ / 1630 kcal
Vetten 94 g
Vezels 25 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 157 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...