Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di lenticchie in scatola, ben sciacquate
- 6 - 7 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 cubetti di ghiaccio
- fette di pane integrale tostato, a piacere
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1686.7 kJ / 403.1 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 57.1 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 803.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Hummus
10min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 Min
Crema ai pomodori arrostiti
1 Std. 30 Min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Hummus ai pomodorini
1 Std.
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 Min
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 Min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 Min
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min