Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

4.8 39 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 650 g di pomodori maturi, a metà
  • 350 g di pesche mature, a pezzi
  • 40 g di peperone verde
  • 60 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 30 g di aceto
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di cetriolo pelato e a pezzi
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 8 cubetti di ghiaccio

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 338.5 mg
Eiwitten 1.8 g
Calorieën 553.3 kJ / 132.3 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...