Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di lenticchie rosse, secche
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 foglia di pandano, annodata
- 60 g di crema di cocco
- 60 g di olio
- ½ cucchiaino di semi di senape nera
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di fieno greco
- 1 cipolla rossa, a metà
- 1 spicchio di aglio
-
2
peperoncini "occhio d'uccello", freschi (rossi o verdi), privati dei semi a piacere
of 2 peperoncini rossi piccanti, freschi, privati dei semi a piacere - 1 rametto di foglie di curry fresche
- 1 pomodoro, a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1034 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Chili di tofu (vegan)
1h
Zuppa di miso con verdure
30min
Lenticchie all'indiana
35min
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Cavolfiore tikka masala
30min
Zuppa di miso con soba
55min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Babaganoush
40min