Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di curry
- 1 scalogno in quarti
- 1 lime, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di coriandolo in polvere
- 1 spicchio di aglio a metà
- 5 peperoncini verdi freschi piccanti, a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 10 g di olio di semi di girasole
Curry di ceci e pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di cipolle, a pezzi
- 15 g di olio di oliva
- 350 g di pomodori, in quarti
- 475 g di ceci bianchi lessi, sgocciolati (peso netto)
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa - 25 g di concentrato di pomodoro
-
2
foglie fresche di kaffir lime
of 2 foglie di limone - 1 pizzico di sale
- 25 g di succo di lime, spremuto fresco (circa 2 lime)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35 Min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Noodles con verdure al curry
35 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 Min
Chili (vegan)
40 Min
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Riso Kashmiri
30 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.