Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di cipolle a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 centimetri di zenzero, radice fresca, pelata
- 30 g di olio di sesamo
- 5 g di coriandolo in polvere
- 5 g di garam masala
- 30 g di senape in grani grossi
- 300 g di lenticchie rosse
- 200 g di latte di cocco
-
500
g di brodo vegetale
of 500 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 100 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di cimette di broccoli
- 250 g di cimette di cavolfiore
- 20 g di succo di limone
- 2 rametti di coriandolo fresco, tritato
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2172 kJ / 519.1 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 243.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
10 Min
Chili (vegan)
40 Min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 Min
Curry di ceci (vegan)
1 Std.
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 Min
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1 Std. 25 Min
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 Min
Feta vegan in olio aromatico
1 Std. 10 Min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 Min