Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio vegetale (es. olio di girasole o olio di canola)
- 500 g di verdure miste dure (es. broccoli, cavolfiori, carote, fagiolini, sedano rapa, funghi), tagliate a pezzi (1 cm)
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 20 g di salsa di soia
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di verdure miste a foglia (es. cipolle, sedano, spinaci, cavolo, cavolo napa), tagliate a pezzi (3-5 cm)
- 100 g di burro di arachidi
-
10
g di olio di sesamo
of 10 g di olio vegetale (es. olio di girasole o olio di canola)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1808.5 kJ / 432.3 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 793.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus di barbabietole
25min
Patate dolci al forno con salse dip (cetriolini, mango, fagioli neri)
45min
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50min
Stufato di verdure con polenta cremosa
50min
Feta vegan in olio aromatico
1 Std. 10 Min
Porri con salsa di soia alla senape
45min
Shot zenzero e curcuma
10min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Smoothie spinaci, mela e zenzero
5min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40min
Curry di ceci (vegan)
1h
Hummus al riciclo di verdure
10min