Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio vegetale (es. olio di girasole o olio di canola)
- 500 g di verdure miste dure (es. broccoli, cavolfiori, carote, fagiolini, sedano rapa, funghi), tagliate a pezzi (1 cm)
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 20 g di salsa di soia
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di verdure miste a foglia (es. cipolle, sedano, spinaci, cavolo, cavolo napa), tagliate a pezzi (3-5 cm)
- 100 g di burro di arachidi
-
10
g di olio di sesamo
of 10 g di olio vegetale (es. olio di girasole o olio di canola)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1808.5 kJ / 432.3 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 793.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Curry di ceci (vegan)
1h
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35min
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Curry di verdure all'indiana (Bimby Friend)
50min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Stufato di verdure con polenta cremosa
50min
Melanzane piccanti e lenticchie
30 min