Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mayo alla menta
- 200 g di olio di semi di girasole
- 100 g di bevanda a base di soia
- 10 g di succo di limone
- 1 cucchiaino colmo di salsa di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di menta secca tritata
Polpette
- 50 g di cipolla bianca, a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di tempeh, a pezzi
- 100 g di piselli in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di patata lessa, a pezzi
- 30 g di farina di ceci
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3000 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 64.9 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 412.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di ceci e verdure
40 min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Babaganoush
40 min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Hummus
10 Min
Chili di tofu (vegan)
1h
Falafel alle carote con salsa tahini
1h
Chili di seitan (vegan)
30 min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 min
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1h 25 min