Minestra di porri e farro con pesto alle noci

Minestra di porri e farro con pesto alle noci

4.1 113 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 15 foglie di salvia fresca piccole, lavate
  • 50 g di gherigli di noci
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di porri a pezzi
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 700 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 120 g di farro (cottura 10 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 859.1 mg
Eiwitten 10.2 g
Calorieën 1942.5 kJ / 464.3 kcal
Vetten 28.3 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 45.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...