Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 foglie di salvia fresca piccole, lavate
- 50 g di gherigli di noci
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 120 g di farro (cottura 10 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1942.5 kJ / 464.3 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 45.7 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 859.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Zuppa di baita
45min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Minestra di cereali e ceci
45min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Zuppa di legumi e verdure
40min