Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 500 g di cavoletti di Bruxelles (se grandi tagliati a metà)
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 581 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Cavolo rosso stufato
45 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1hod. 5min
Contorno di verza
35min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Taccole speziate all'asiatica
30min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min