Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio di semi di arachidi
-
200
g di funghi shiitake freschi, in quarti
of 200 g di funghi champignon freschi, in quarti - 150 g di carote, a bastoncino (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g di porro a rondelle sottili
- 900 g di brodo vegetale
- 40 g di miso
- 80 g di acqua
- 250 g di tofu a dadini (1 cm)
- 6 cipollotti verdi a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate dolci e chili di fagioli neri
40min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Chili di tofu (vegan)
1 godz.
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Lenticchie all'indiana
35min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Zuppa di miso con soba
55min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 min