Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di zucchero di canna
- 40 g di salsa di soia + q.b.
- 40 g di olio di germe di mais
- 10 g di radice fresca di zenzero a fettine
- 200 g di porro a rondelle (circa 0.5 cm)
- 100 g di cavolo verza a listarelle sottili
- 25 g di funghi shiitake secchi, ammollati in acqua come indicato sulla confezione
- 100 g di carote, pelate e a listarelle sottili
- 800 g di acqua
- 200 g di tofu a cubetti (2-3 cm)
- 50 g di germogli di soia freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 Min
Noodle di soba con tofu
35 Min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40 Min