Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di zucchero di canna
- 40 g di salsa di soia + q.b.
- 40 g di olio di germe di mais
- 10 g di radice fresca di zenzero a fettine
- 200 g di porro a rondelle (circa 0.5 cm)
- 100 g di cavolo verza a listarelle sottili
- 25 g di funghi shiitake secchi, ammollati in acqua come indicato sulla confezione
- 100 g di carote, pelate e a listarelle sottili
- 800 g di acqua
- 200 g di tofu a cubetti (2-3 cm)
- 50 g di germogli di soia freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35min
Verdure al curry
1 Std.
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Grano saraceno con funghi
25 min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Budino di chia e anacardi con sciroppo di mirtilli
2 godz. 20 min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min