Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di zucchero di canna
- 40 g di salsa di soia + q.b.
- 40 g di olio di germe di mais
- 10 g di radice fresca di zenzero a fettine
- 200 g di porro a rondelle (circa 0.5 cm)
- 100 g di cavolo verza a listarelle sottili
- 25 g di funghi shiitake secchi, ammollati in acqua come indicato sulla confezione
- 100 g di carote, pelate e a listarelle sottili
- 800 g di acqua
- 200 g di tofu a cubetti (2-3 cm)
- 50 g di germogli di soia freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Chili di tofu (vegan)
1h
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Lenticchie all'indiana
35min
Tofu al cartoccio con verdure
40 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 min
Noodle di soba con tofu
35min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 Std. 20 Min